Naslovna Društvo NIŠLIJE SVE ČEŠĆE KUPUJU NEKRETNINE U PROKUPLJU

NIŠLIJE SVE ČEŠĆE KUPUJU NEKRETNINE U PROKUPLJU

0
Agencija otvorena za sva vaša pitanja, foto.Prokuplje press
Ad

Iako deluje nestvarno, ali sve je više Nišlija koji kupuju nekretnine u Prokuplju, najčešće zbog mnogo niže cene kvadrata stambenog . Tako u Agenciji za nekretnine „Panorama 027kažu da je za nedelju dana dvadesetak Nišlija zvalo i raspitivalo se , a sa sedam njih su sklopljeni ugovori da im s epronađu odgovarajuće nekretnine na teritoriji Grada Prokuplja.

-Koliko god delovalo čudno, zaista je tako. Primer je mlađa porodica iz Niša koja je nedavno kupila kuću u Prokuplju od 80 kvadrata, a za tu cenu bi kupili stan od 45 kvadrata na periferiji u Nišu. Nisu oni jedini, jednostavno, Nišlije sve više kupuju u Prokuplju- kaže licencirani agent za nekretnine i vlasnik Agencije za nekretnine „Panorama 027“ Nevena Sredojević.

Ona dodaje da je cena kvadrata u novoj gradnji u Prokuplju 850 evra bez PDV, a stare gradnje 700 evra. Kuće su jeftinije, pa je kvadrat 500 evra bez PDV.

Panorama 027“ je otvorena pre godinu dana i već ima ozbiljnu bazu kupaca. Trenutno je na prokupačkom tržištu više njih, nego nekretnina koje se prodaju. Zbog toga kupci imaju mogućnost da sklope ugovor sa „Panoramom 027“ o prečoj kupovini, odnosno da se njima prvo ponude eventualne nekretnine pre nego što ih Agencija ogalsi na prodaju.

-Trudimo se da svima izađemo u susret. Nije važno samo prodati, već stvoriti pošten, prisan odnos sa kupcem ili prodavcem nekretnine. Najbolje je predstavti stvarno stanje stvari, bez ulepšavanja, pošto se ne radi samo za jednu prodaju, već treba izgraditi stabilnu agenciju kojoj građani veruju i mi na tome puno radimo- objašnjava ona.

U „Panorami 027 dobijaju se i besplatni saveti o tržištu nekretninama u Prokuplju, procesu legalizacije, i svim administrativnim poslovima kupoprodaje nekretnina. Za to možete doći lično u prostorije agencije Ulica Ratka Pavlovića Ćićka 249 a, ili se obavestiti putem telefona: 060/03 22 809.

-Radimo i svu dokumentaciju koja je često vrlo komplikovana zbog pravnoimovinskih odnosa, a prodavac i kupac treba samo da kod notara potpišu kupoprodajni ugovor- dodaje Nevena Sredojević.

Prema njenom dosadašnjem iskustvu, svako može da nađe ono što želi i za svakog, bez obzira kakvog je imovinskog stanja, postoji prostor koji ga čeka i koji baš toj osobi pripada!

0
1
Prethodni tekst (NE)DOZVOLJENO PARKIRANJE
Sledeći tekstČUVAJU SE KAO NAJVEĆE BLAGO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime