Naslovna Društvo  (NE)DOZVOLJENO PARKIRANJE

 (NE)DOZVOLJENO PARKIRANJE

3
Raširio se za sve pare! Foto:čitalac
Ad

Sinoć oko 22 sata zabeležen je kamerom našeg čitaoca automobil koji je parkiran na polovini pešačkog prelaza.

Reč je o Ulici Miloša Oblića, tik uz ogradu Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“ i lepo se vidi da je automobil polovinom na nedozvoljenom mestu za parking.

Ajde što tu ni u ludilu nije dozvoljen parking, nego je vozilo na vidiku Policijske stanice u Prokuplju, koja je preko puta.

Pitanje je, ali iako treba da služimo da dajemo odgovore, ovoga puta moramo da pitamo:“ PS Prokuplje, jeste li primetili vozilo? Da nije slučajno nekog od Vaših koji su u tom momentu u smeni?“

Mi ne znamo, ali možemo da sumnjamo da je možda reč o nekom policijskom službeniku, čim vozač nije upozoren, a dvorište OŠ „Ćićko“ koje besomučno koriste iz PS Prokuplje za parkiranje tokom školske godine je sada zbog raspusta zatvoreno, pa je “nestalo” prostora.

Bila je situacija pre par godina kada je vozilo jednog policijskog službenika bilo parkirano na samoj ulaznoj ogradi dvorišta, pa su deca koja su se vraćala sa rekreativne nastave čekala duže vreme u autobusu, koji je po zakonu morao da ih doveze u dvorište, da se policajac smiluje i pomeri kola. Inače, ime policajca je poznato redakciji, ali nije nam poznato da li je kažnjen zbog nedozvoljeog parkiranja.

I dok se majkama koje na minut parkiraju vozilo kako bi dete odvele u Predškolsku ustanovu „Neven“ pišu kazne, ovo vozilo je lepo odspavalo čitavu noć na polovini pešačkog!

Nekome se može!

0
0
Prethodni tekstSAMO TI SPAVAJ OPOZICIJO U PROKUPLJU!
Sledeći tekstNIŠLIJE SVE ČEŠĆE KUPUJU NEKRETNINE U PROKUPLJU

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime