Naslovna Hronika NIKO NIJE ODGOVORAN ZA ODVALJEN POKLOPAC NA ŠAHTI

NIKO NIJE ODGOVORAN ZA ODVALJEN POKLOPAC NA ŠAHTI

3
Ad

Kako su nam saopštili stanari zgrade u centru grada koju popularno zovemo “penzionerska” poklopac šahte stoji odvaljen već neko vreme. Potrebno je da se on popravi, tj zavari. Oni su se obraćali svima kojih su se setili , pa i Vodovodu koji im je najbliža institucija, tj čije je sedište baš u ovoj zgradi ali niko ne zna odgovor n apitanje ko je za ovu šahtu odgovoran.Njihovi upravitelji zgrada znaju samo da primaju plate ali ne i šta treba da se radi i kome treba da se obrate kada se ovakav problem desi.

U ovu otvorenu rupu mogu da upadnu deca, životinje, penzioneri kojima je takođe tu sedište ali i bilo koji drugi prolaznik jer se ovaj otvor načlati na trotoaru ispred samog ulaza u zgradu.

Ogorčeni stanari žale nam se da je uvek bio javaščluk i nesposobnost ali da ovako nikad nije bilo. Ne mogu da shvate da niko ne želi da se ovime bavi.

Nekoliko puta su nam naglasilil da u ovoj vesti naročito iskomuniciramo sledeću informaciju sa građanima a koju su dobili od svih kojima su se obratili a to je DA NIKO NIJE ODGOVORAN I NADLEŽAN ZA OVAJ PROBLEM.

Potuno saosećamo sa svaki građaninom koji naiđe na zid u institucijama i pitamo gradsku upravu u čijoj je nadležnosti rešavanje ovog problema ? Gde je ona domaćinsk auprava koju svako malo pominju i kome pričaju bajek eo tome da živimo u potpuno sređenom i dobrovođenom gradu?

Odlaganje rešenja može biti fatalno po nekog a onda je sve džaba. Da uanpred pitamo i to ko će biti odgovoran ako se neko ovde povredi kad već niko nije nadležan? Niko?

0
0
Prethodni tekstKO JE SNEŽA, A KO SNEŽANA?
Sledeći tekstGOLUBARSTVO JE SIMBOL TABAK MALE

3 KOMENTARA

 1. Biljana, pre nego što izbaciš bilo koju vest prvo izadji na teren i proveri činjenično stanje.
  Ja sam jedan od stanara pomenute zgrade i sa sigurnošću tvrdim da su sve šahte koje su u nadležnosti stanara pokrivene.
  Jedina ne pokrivena šahta je upravo ona koju ste sliku objavili a ta šahta je u nadležnosti gradskog vodovoda jer se tu nalazi glavni vodomer.
  I naravno kao i sve institucije u gradu iz vodovoda se prave ludi sve dok se neko ne povredi pa svoja prava potraži preko nadležnog suda.
  Zato te pozivam da dodješ i da se uveriš u činjenično stanje i objaviš pravu istinu a ne da bez prethodne provere bilo koga napadaš i optužuješ.
  Sigurno si upoznata da takva objava može doneti odradjene zakonske procedure na tvoju štetu.

  • Šta nije tačno u vesti? Izašli smo na teren, naravno. Vidite sliku. I zašto se ljutite? Šaht je otvoren, tu nema dileme, a to što ste izgleda se iz nekog razloga našli prozvanim, a iz kog, ne znamo, to ej zaista Vaš problem. Svako dobro!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime