Naslovna Kultura DRVENE LUTKE SAM JA

DRVENE LUTKE SAM JA

0
Naš heroj, Đorđe! Foto:Fejsbuk
Ad

Đorđe Mitrović iz Prokuplja koji je poznat široj javnosti po tome što boloje od retke bolesti i veliki je humanista, objavio je svoju prvu knjigu “Drvene lutke” .Mitrović kaže da je dve godine radio na ovom projektu, koji je zapravo njegova autobiografija.

-Nakon iscrplјujućih 24 meseca posvećenog napora, konačno sam ponosan da podelim da je moja lična autobiografska knjiga ugledala svetlost dana. Želim od srca da izrazim zahvalnost izdavačkoj kući Magnus TMS, koja je s neizmernim uvidom prepoznala potencijal ove knjige i strplјivo sarađivala sa mnom tokom svih faza, sve do finalne verzije. I ne bih mogao da zaobiđem moment da se od srca zahvalim Fondaciji Humana Srca na dragocenoj finansijskoj podršci, bez koje ova knjiga ne bi stigla do ruku svih vas koji ćete je čitati- kaže Mitrović.

On dodaje da duguje i iskrenu zahvalnost svim izuzetnim pojedincima koji su aktivno učestvovali u ovom  projektu, pružajući svoju bezrezervnu podršku i ohrabrenje i omogućujući mu da prevaziđe sve izazove na putu.

-S nadom gledam unapred, svesnošću da će ova knjiga probuditi najdublјe emocije u vama i podstaći vas da preispitate svet iz potpuno nove perspektive – kroz prizmu iskrene lјubavi, neuništive vere i neizmernog nadanja. Važno je napomenuti da ova knjiga ne pripada samo meni, već svima vama. Zato vas pozivam da naručite vaš primerak i zajedno zakoračimo u ovo nezaboravno životno putovanje- poručio je Mitrović.

Link za poručivanje: https://magnus-tmc.net/?fbclid=IwAR2yiJKrnDxqYw2AD8xxhsnzErhMcJcyE_HIlycsunokpbl6AVnRNZGwTn0

0
0
Prethodni tekstIGRALIŠTE PREPUNO SMEĆA
Sledeći tekstOSAM SATI SMO ČEKALI NA PREGLED

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime