Naslovna Društvo DEMETRA ČISTI PARK 9.OKTOBRA ?!

DEMETRA ČISTI PARK 9.OKTOBRA ?!

0
Sve je zaraslo u ovom nekada najlepšem parku, foto: Prokuplje press
Ad

Preduzeće koje održava gradsko zelenilo „Demetra AB“ već deset dana čisti park Osnovne škole „9.oktobar“. Oni su rešili da kompletno urede ovaj prostor po kojem je nekada bilo poznato Prokuplje, a za koji je zaslužan pre svega tadašnji direktor škole i dugodogišnji dopisnik Dnevnog lista „Politika“ pokojni Dragan Borisavljević.

Orezuje se drveće, kosi trava, izbacuje smeće…i sve je to lepo, ali je ovo jedino školsko dvorište koje očito ne uređuju i ne čiste zaposleni u školi kojima je to u opisu posla, a zašto ne znamo.

U svim drugim školama, radnici, a ponekad i učenici učestvuju u čišćenju. Naravno, dvorišta drugih su skromnija, ali po površini daleko je veće dvorište Srednje poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“ pa zaposleni sami održavaju i ulepšavaju prostor oko škole.

U svakom slučaju, “Demetra AB” radi po nalogu koji dobije.

Do skoro je direktor OŠ „9.oktobar“ bila Ljiljana Veković, a od nedavno je na tu funkciju postavljena Marina Kitanović, koja je do imenovanja bila odbornik SNS u lokalnoj skupštini.

Uređuju ceo prostor oko škole i hale

Ovih dana zaposleni u “Demetra AB” uređuju i čitav prostor ne samo u školskom parku, već i okko Sportske hale “Dr Zoran Đinđić” kao i deo sve do Stražavačkog potoka i dečije igralište na ovom potezu.

0
0
Prethodni tekstDA NIŠVILA NEMA TREBALO BI GA IZMISLITI
Sledeći tekstŠTA SE SKRIVA U GRMLJU?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime