Naslovna Društvo DESET MILIONA ZA TRAVU I SVETLO, A SAMO ŠEST ZA USLUGU LIČNI...

DESET MILIONA ZA TRAVU I SVETLO, A SAMO ŠEST ZA USLUGU LIČNI PRATILAC DETETA

1
Legendarna Trim staza, foto:Prokuplje press
Ad

Grad Prokuplje odlučio je da da deset miliona dinara za osvetljenje trim staze na Hisaru i travu za park kod Doma za negu starih lica. Te javne nabavke su u toku.

Prema zvaničnim podacima koji su objavljeni na sajtu Grada Prokuplja „Radovi na osvetljenju Trim staze na brdu Hisar“  koštaju više od 5,9 miliona dinara. Uz to za izgradnju te trim staze utrošeno je i sedam miliona dinara, a ti radovi su podrazumevali postavljanje ivičnjaka i posipanje te staze, koja je znatno uža nego što je bila. Ispada da nas samo ova staza koja je duga 1.800 metara košta skoro 13 miliona dinara.

Zvanični podaci kažu i da će se za travu u parku Doma starih odvojiti nešto više od 4,1 milion dinara prema javnoj nabavci „Radovi na ozelenjavanju parka kod Doma starih“. To može da bude da će se posaditi i neko drvo, ali opet, onako laički mislim da su to velike pare za taj posao, s obzirom u kakvom vremenu živimo i koliki su troškovi svakodnevnog života.

Za sve to ima para, ali na primer prema „Nabavci usluge lični pratilac deteta“ izdvojeno je samo 6,1 milion dinara, što je u odnosu na onu trim stazu mnogo malo, ali znatno važnije.

Eto, to su trenutne novosti o nabavkama Grada Prokuplja.

Pratićemo i dalje.

0
0
Prethodni tekstOD AUTOMOBILA NE MOŽE DA SE PROĐE
Sledeći tekstZBUNILA SE I PRIRODA!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime