Naslovna Politika SVI KOJI SU BILI NEDOSLEDNI, PREŠLI SU U SNS

SVI KOJI SU BILI NEDOSLEDNI, PREŠLI SU U SNS

390
1

Gradsko odbor Demokratske stranke Prokuplje izdao je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

Dosadašnja politika vladajuće partije u Prokuplju unazadila je ovaj grad za jedan vek unazad. Vodeći nakaradnu politiku, SNS na čelu sa svojim moćnicima rasprodala je svu javnu imovinu, zatvorila mnoga preduzeća i ustanove (Turisticko sportski centar, JKP Hammeum, pijaca, parking servis, gradsko zelenilo, Apoteka), zapustila infrastrukturu i uništila naša javna dobra, pre svega brdo Hisar kojim se ovaj grad ponosio, kao i bazen pa nasa deca nemaju gde da se kupaju već posećuju okolna sela.

Grad umesto da ide u prosperitet samim tim što je dobio taj status, naprotiv služi politicarima na vlasti za lično bogaćenje i urušavanje vrednosti, kako materijalnih tako i moralnih, građana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Ovim putem Demokratska stranka Prokuplja želi da se ogradi od ljudi koji su nekada bili deo nje, a onda brže bolje prešli u SNS da bi i oni pustošili ovaj grad. Želimo da vratimo cast u politiku, sa kojom smo i stupili na političku scenu. Smatramo da je Demokratska stranka od svog osnivanja uvek negovala duh demokratije, slobode, pravde i poštenja i kao takva želi neokaljano da nastavi sa delovanjem za dobrobit svojih građana i da od Prokuplja i Srbije stvori bolje mesto za život”.

Gro DS Prokuplje

Prethodni tekstISPLIVAO LEŠ U BUBLIČKOM JEZERU
Sledeći tekstSVETI PROKOPIJE NAGRAĐUJE AŽDAJU

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime