Naslovna Moj ugao PROKUPLJEPRESS DESET DANA SA VAMA

PROKUPLJEPRESS DESET DANA SA VAMA

1
Prokuplje press - preko milion pregleda
Ad

Za deset dana koliko postojimo, zaista ste dobro odgovorili na naš rad i podržali nas. Ukupno je prema zvaničnoj statistici bilo 6.647 različitih korisnika, odnosno čitalaca. Za isti period bilo je 14.645 posetilaca, a ukupno su vesti pročitane, ili otvorene stranice 58.576 puta.

To je, smatramo, zaista dobar skor, s obzirom da nemamo razvijenu Fejsbuk stranicu i grupu i da je reč o svega deset dana rada samog sajta.

Od svih tekstova najčitaniji je „Preminuo beskućnik, građani ukazivali da živi na ulici“ ,a nakon njega „Pucao sebi u glavu“. Zainteresovani ste i za zanimljivosti koje pronalazimo o našem kraju, pa je tako dobro prošao i tekst „Ovako su nastala imena naselja“ . Volite i naše istraživačke tekstove.

Moramo i da se pohvalimo da su naš najčitaniji tekst preneli i najveći srpski mediji: Nova, Mondo, Blic.

I drago nam je ako smo u ovih deste dana ispunili Vaša očekivanja, a nadamo se da ćemo biti još bolji.

Tehnički se sajt još radi, zato imajte strpljenja ako još uvek ima nekih nejasnoća.

Naš plan je da budemo uvek tu uz vas, ispričamo Vaše priče, ako možemo pomognemo da Vaša sudbina, problem, ili nejasnoća dođe do nadležnih i da se reši. Zato nam je potrebna i Vaša pomoć.

Ukoliko imate neki predlog, priču, možete nas kontaktirati na Fejsbuk profil: PROKUPLJEPRESS PROKUPLJE https://www.facebook.com/Prokuplje123 ili na Fejsbuk grupu:  PROKUPLJE PRESS https://www.facebook.com/groups/www.prokupljepress.rs ili na Fejsbuk stranicu: PROKUPLJE PRESS https://www.facebook.com/prokupljepress

Možete nas kontaktirati i na mejl: urednik@prokupljepress.rs

I putem telefona: 060/07 11 209.

Dakle, želimo da sa Vama budemo 24 sata svih 365 dana u godini i 366 dana onih prestupnih godina koje dolaze. Ne krijemo se i tu smo jer nam je „ISTINA NA PRVOM MESTU“! Uvek ćemo pohvaliti, ukazati, analizirati i kritikovati sve ono što je naša stvarnost.

Hvala Vam na podršci i poverenju!

Tim Prokupljepress.rs

Biljana Roganović

Snežana Ilić

Slavoljub Ranđelović

0
0
Prethodni tekstDISCIPLINOVANJE INSTITUCIJA
Sledeći tekstNEKIM (NE)LJUDIMA SMETA IVAN GLUŠAC

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime