Naslovna Društvo SA VAMA U VREMENU KOJE DOLAZI

SA VAMA U VREMENU KOJE DOLAZI

0
Prokuplje
Ad

Poštovani čitaoci, građani Prokuplja i okolnih mesta, svetlost dana je ugledao novi informativni portal koji je namenjen informisanju www.prokupljepress.rs . Tačno 14.jula u 16 časova počeli smo sa radom. Namera nam je da budemo sa Vama 24 sata svih 365 dana u godini i da Vas obaveštavamo o onome što se događa u našem gradu i okruženju.

Mi smo tim, kojem ćete, nadamo se, ukazati svoje poverenje i pomoći nam Vašim sugestijama i predlozima.Za sada se tehnikom bavi Slavoljub Ranđelović, a pisanjem tekstova Biljana Roganović i Snežana Ilić. Zašto naglašavamo ko radi? Zato što se ne krijemo i želimo da svi znate ko je deo ovog tima.

Sajt nije namenjen da bilo koga vređa, ne delimo ljude na ove i one, već samo prenosimo ono što se događa. To znači da ćemo kritikovati kada treba, pohvaliti šta treba, opisati ono što je vidljivo i preneti svaku moguću informaciju o sredini u kojoj živimo i ljudima sa kojima se srećemo.

Pisati i izveštavati nije lako, verujte. Zato nam je potrebna Vaša podrška, jer svi treba da shvate da ovaj mediji, kao i mnogi drugi, nije tu da bi bio poslušnik nekoj političkoj opciji, već građanima.

Očekujemo kritike, svojatanje, zle reči i namere, ali smo spremni da sve to izdržimo jer je cilj viši. Želimo da budemo mesto na kojem ćete moći da se obavestite o svemu što se događa u gradu i okolini.

Mi smo, tim entuzijasta, koji vole istinu i ne ulepšavaju stvarnost. Kada kažem da niko ne stoji iza nas, to je istina, kao i sve što napišemo.

Svako ko želi može nam s epriključiti, poslati sugestiju ili predlog, a za 24 sata koliko postoji sajt, primećujemo da ste i Vi raspoloženi da čitate ono što pišemo.

Budite strpljivi, bićemo još bolji!

S poštovanjem

Prokupljepress!

0
0
Prethodni tekstPAVLU NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN!
Sledeći tekstKO JE KRIV ZA KATASTROFALNO STANJE?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime