Naslovna Društvo A ZA POSLANIKA…. POVELJA!

A ZA POSLANIKA…. POVELJA!

0
Grad Prokuplje, foto:Prokupljepress
Ad

Narodni poslanik SNS Darko Laketić, koji kaže da je poslanik iz Toplice, odosno Prokuplja, ovogodišnji je dobitnik Plakete Svetog Prokopija, objavljeno je na sajtu Grada Prokuplja. U obrazloženju dodele baš njemu, ovog najznačajnijeg priznanja grada se navodi da je on „svojim ličnim zalaganjem i uspesima doprineo da se za ime Prokuplјa i Topličkog okruga čuje širom sveta”.

-Na svom radnom mestu i van njega, svojim ličnim primerom i zalaganjem uz toleranciju i međusobno uvažavanje, doprineo je širenju ugleda Grada Prokuplјa i Topličkog okruga. Nesebičnim zalaganjem uspeo je da Prokuplјe dobije od Republike Srbije jednu od najvažnijih investicija u oblasti zdravstva u ovom delu Evrope, a to je izgradnja najmodernijeg Medicinskog centra sa preko 30.000 kvadratnih metara- kaže se u obrazloženju Organizacionog odbora Grada Prokuplјa koje je objavljeno na sajtu Grada.

Zaboravlja se da se kaže da radovi na tom Medicinskom centru uveliko kasne i da nije u toku ni druga faza, o čemu smo već pripremili tekst.

U dugačkom tekstu, koji bi trebalo da opravda ovu dodelu, takođe se navodi da je  “dr Laketić svojim zalaganjem uspeo je da se izbori da Prokuplјe dobije i Topličku akademiju u okviru koje se od nedavno formiran i novi smer iz oblasti zdravstva, Odsek za medicinske studije” .

Dalje se ističe njegov doprinos u radu predsednika Odbora za zdravlјe i porodicu u Narodnoj skupštini Republike Srbije i predsednika Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlјe građana Srbije, kao i uticaja na životnu sredinu, sa posebnim osvrtom na posledice koje je ostavila upotreba projektila sa osiromašenim uranijumom. I to jedino nije sporno.

Nakon ovog priznanja Darko Laketić, koji je i predsednik GrO SNS Prokuplje i još ko zna šta ne, dobio je sve što je mogao od priznanja, nagrada koje postoje u gradu. Podsećanja radi, on je i dobitnik Svetosavske povelje Topličkog okruga.

Ne znamo ima li neke nagrade, odnosno priznanja, da ga nije dobio, a ako ima, hoće sigurno u vremenu koje dolazi. Tu smo da ispratimo.

0
0
Prethodni tekstDIREKTORKA IPAK POMOĆU FALSIFIKATA ŽELELA FOTELJU
Sledeći tekstROSA PANTIĆ, NEPOZNATA HEROINA NAŠEG KRAJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime